Daj dnevu življenje

Dobrodelni koncert Andreju Fojkarju v spomin je presegel pričakovanja. Športna dvorana Trata v Škofji Loki je bila nabito polna. 1200 gledalcev je uživalo v vzdušju, za katerega so poskbeli vrhunski slovenski glasbeniki, ki so se povabilu organizatorjev – članom Trio quarteta kompletno odzvali ter prišli povsem prostovoljno pričarat fenomenalno vzdušje. Mnogi so prikimali, ko je ob koncu koncerta Andrejev  profesor Matjaž Robavs, član Pevskega tria Eroika, rekel, da je bil Andrej gotovo z nami ter da je škoda, ker bi lahko prav tak koncert priredili tudi skupaj z njim, ki pa s svojim glasom zdaj poje v angelskem zboru.

Nabito polna Škofjeloška Trata. Bučni aplavzi so poskrbeli za gibanje zraka v dvorani.

Organizatorji koncerta: Trio Quartet. Po koncertu za radio Sora: Lenart Rupar

Koncert je s svojim prekrasnim glasom otvorila Nuška Drašček (Med iskrenimi ljudmi). V ozadju je godalni orkester Arseia, ki je poskrbel za blagozvočno spremljavo številnih gostov.

Legenda.

Gal Gjurin je med drugim s skupinsko telovadbo poskrbel za naše glutealne mišice. Hvala.

Miha Debevc in Tomaž Rožanc. Vrhunsko!

Polni energije: Trio Krajnc.

Presenečenje večera! Dekleta so ponorela…

Trio Eroika ob spremljavi citrarja Tomaža Plahutnika.

Naša Eva se je na koncu koncerta v imenu vseh prejemnikov dobrodelne pomoči zahvalila organizatorjem za prekrasen večer. Zbrana sredstva bodo šla k družini Klemenčič iz Čabrač, ki je v nedavni nesreči izgubila očeta, ki je bil edini vir zaslužka, za letovanje bolnikov in invalidov Centra prijateljev bolnikov in invalidov Vipava ter na Madagaskar preko naše odprave.

Misaotra Trio Quartet, hvala za nepozaben koncert!

Leave a Reply

See also: