Koncert popoln uspeh!

Vstopnice za dobrodelni koncert v Kristalni dvorani Sokolskega doma v Škofji Loki, ki sprejme nekaj več kot 250 ljudi, so bile že več kot teden dni pred dogodkom razprodane in nestrpno smo pričakovali sobotni večer. Za pravo praznično vzdušje je poskrbel že zasnežen  trg v starem mestnem jedru, ki je žarel v soju lučk in lampiončkov. Nad nastopom zbora in orkestra pa smo bili skupaj s polno dvorano izredno navdušeni…

V vhodni dvorani smo obiskovalcem koncerta delili naše letake, se z njimi pogovarjali o naši odpravi ter jim ponujali piškote, muffine in druge domače dobrote (hvala vsem mamam, ki so poleg naših nadarjenih punc sodelovale pri tem). Za malgaško vzdušje ob naši stojnici so poskrebele fotografije Janeza Zaletela.

Nekaj izdelkov iz naše stojnice:

Za majice (še jih imamo, če ste si jo pravkar zaželeli) se najlepše zahvaljujemo podjetju Mumino za tisk, ter podjetjem Pro Commerce d.o.o, Promolon d.o.o, Pamp d.o.o, ter Zebra graphic d.o.o. za majice!  Iskrena hvala pevskemu zboru Lubnik in dirigentu Urbanu Tozonu, članom orkestra Ad hoc ter povezovalcu Tomažu Simetingerju, hvala vsem, ki ste se odzvali vabilu! Upamo, da ste se imeli lepo!

3 Responses to “Koncert popoln uspeh!”

  1. Petra says:

    Zelo sem navdusena nad vasimi cestitkami in vsem delom, ki ga z izjemno srcnostjo delate. Tudi spletna stran je izredno lepa.
    Le tako naprej.

  2. Mojca says:

    Cestitam za lep koncert in upam da ste zbrali nekaj sredstev, veliko energije in uspehov še naprej!

  3. NejcM says:

    Navdušuje me vaše početje.
    Želim vam še več takih dogodkov in veliko zbranih sredstev!

    Veliko uspehov, ali kot bi rekli v našem koncu -srečno Miha!

Leave a Reply

See also: